logo-sjolins

Digitalt öppet hus

Välkommen till vår digitala öppet hus-sida!

Nedan hittar du vår digitala öppet hus-film från vårt öppna hus i januari samt en skolfilm där du får lära känna oss på Sjölins Vasastan ännu bättre. Där får du höra lite mer om oss som skola, hur elever och lärare upplever Sjölins Vasastan och se en rundtur i våra lokaler.

Kika även på vår skolfilm här nedan och hör våra elever berätta mer om skolan!

Våra program

Hos oss är alla program högskoleförberedande. Du kan välja Samhällsvetenskapsprogrammet, Ekonomiprogrammet eller Naturprogrammet. Nedan kan du läsa mer om vilka inriktningar vi erbjuder.

Livesändning 1/12

Den 1 december hade vi ett live-sänt öppet hus. Kunde du inte vara med? Du kan fortfarande ta del av vår livesändning här nedan!

Rektorn berättar

Samhällsvetenskapsprogrammet

Ekonomiprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet

Porträtt på elev en höstdag vid Sjölins Gymnasium.

Tyra om Sjölins Vasastan

”På Sjölins jobbar vi med case, vilket innebär att vi under en sexveckorsperiod arbetar med ett och samma case där vi bakar ihop olika ämnen men håller oss inom caset. Caset avslutas med en slutexamination inom dessa ämnen. Jag tycker det är skönt att samla flera ämnen under ett och samma case, jag gillar verkligen att jobba så.”

Vill du börja hos oss?

Vill du söka till vår skola eller byta ditt val av gymnasium? Bara hör av dig till oss på vasastan@sjolinsgymnasium.se så hjälper vi dig med din ansökan. Vi vill dessutom tipsa om online-tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan få vägledning av en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Snacka med SYV här