Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Digitalt öppet hus

Välkommen till vårt digitala öppna hus! På den här sidan har vi samlat information om vår skola, så att du kan lära känna oss bättre. Läs mer om våra program, se dig om i lokalerna med hjälp av vår 3D-tur och läs intervjun med en av våra elever som berättar mer om hur det är att gå på vår skola. Vi hoppas att detta ska ge dig en klarare bild av vilka vi är och göra ditt gymnasieval lite lättare.

Våra program

Hos oss är alla program högskoleförberedande. Du kan välja Samhällsvetenskapsprogrammet, Ekonomiprogrammet eller Naturprogrammet. Nedan kan du läsa mer om vilka inriktningar vi erbjuder.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att få påminnelser inför våra öppna hus i höst och annan information om vår skola. Har du frågor om skolan, ditt gymnasieval, eller vill börja hos oss? Tveka inte att höra av dig på vasastan@sjolinsgymnasium.se

Tyra om Sjölins Vasastan

”På Sjölins jobbar vi med case, vilket innebär att vi under en sexveckorsperiod arbetar med ett och samma case där vi bakar ihop olika ämnen men håller oss inom caset. Caset avslutas med en slutexamination inom dessa ämnen. Jag tycker det är skönt att samla flera ämnen under ett och samma case, jag gillar verkligen att jobba så.”

3D-tur

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på länken nedan för att ta en rundtur i våra lokaler.

Öppet hus

Det bästa sättet att uppleva vår skola är att besöka den! Under ett öppet hus får du träffa elever, lärare och chansen att se dig om i våra lokaler. Din trygghet är viktig för oss och därför behöver du inför ditt besök på öppet hus göra en tidsbokning. Detta för att vi behöver begränsa antalet besöksplatser.

1/12 kl. 17:30-20:00

26/1 kl. 17:30-20:00

3/5 kl. 17:30-20:00

Vill du börja hos oss?