Sjölins Vasastan kan vara skolan för dig!

Vårt mål är att varje elev hos oss ska nå bortom sina studiemål, växa som individ och trivas med sig själv. Vi kombinerar beprövade framgångsfaktorer som tydliga strukturer samt tillgängliga och engagerade lärare med casemetodiken, en pedagogik med rötterna i Harvard. Oavsett om du vill bli läkare, arkitekt eller forskare eller är intresserad av naturvetenskap eller naturvetenskapliga ämnen är Sjölins naturvetenskapsprogram något för dig.

Naturvetenskapsprogrammet ger den bredaste behörigheten och genom vår casemetodik lär du dig studietekniken som är vanlig, inte minst på läkarlinjen. Via programmet kommer du i kontakt med de flesta akademiska discipliner och via våra inriktningar fördjupar du dig, ofta inom ramen för casemetodiken, i det som verkligen intresserar dig.

Läs mer om våra inriktningar naturvetenskap och natur och samhälle.

 

 

Vill du börja hos oss?

Vill du söka till vår skola eller byta ditt val av gymnasium? Bara hör av dig till oss på vasastan@sjolinsgymnasium.se så hjälper vi dig med din ansökan. Vi vill dessutom tipsa om online-tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan få vägledning av en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Snacka med SYV här