15 februari 2018

Sjölins Nacka hade besök av ministrar.

Under onsdagen fick Kunskapsgallerian i Nacka besök av Sveriges justitie-och inrikesminister Morgan Johansson samt utbildningsminister Gustav Fridolin.
Vår elev Ella Billström som går tredje året på samhällsprogrammet gav dem en guidad tur runt skolan. Besöket är ett led i att jobba preventivt mot våld och osäkerhet i skolor och de ville där se hur man tänkt i våra moderna och öppna lokaler. De var imponerade av våra trevliga hemklassrum och Ella fick berätta om den dagliga verksamheten.

1 februari 2018

Prova-på våra gymnasium!

Nu är det hög tid att börja fundera på vilket gymnasium du ska välja. Våra öppna hus har varit mycket välbesökta så vi tror att du redan varit hos oss och hälsat på. Nu finns det även möjlighet att besöka oss en skoldag för att känna på den “riktiga miljön”. Under en förmiddag får du delta i det dagliga på skolan, träffa elever och personal och även lära dig mer om vårt arbetssätt, Case. Du anmäler dig till respektive skola genom att maila.

Sjölins Kungsholmen, måndag 5/2 kl 8:30-11. kungsholmen@sjolinsgymnasium.se

Sjölins Södermalm, onsdag 7/2 kl 9:30-11:30. sodermalm@sjolinsgymnasium.se

Sjölins Nacka, fredag 9/2 kl 9-12. nacka@sjolinsgymnasium.se FULLT!

19 januari 2018

Dags för nästa öppna hus!

Nu är terminen igång och det pågår en massa spännande Case på Sjölins Nacka.
Då passar det utmärkt med ett öppet hus där vi kan visa vår verksamhet.

Onsdag 31/1 mellan klockan 17-19 står dörrarna öppna. Ni hittar oss på plan 3 i Kunskapsgallerian i Sickla.
Kom och lyssna på vår rektor Ingrid Crabo som berättar om gymnasiestudier, om vår vision och vår tanke bakom Sjölins Nacka.
Gå sedan vidare och lyssna på lärare och elever från samhälle, ekonomi och naturprogrammen.
Sist men inte minst rekommenderas ett besök på vår elevstation. Här är det eleverna själva som berättar om hur det är att gå på skolan
och vad du bör tänka på när du snart ska välja skola. På plats finns även vår specialpedagog samt studievägledare.

Varmt Välkomna till Sjölins Nacka!

28 december 2017

God jul och gott nytt år önskar vi på Sjölins Nacka!

I mellandagarna har vi begränsad bemanning på skolan. Vårterminen startar tisdagen den 9/1 enligt ordinarie schema.

1 december 2017

Några platser kvar till prova-på dagen!

Fredagen den 8/12 mellan 9-12 bjuder vi in dig som går i åk 9 att känna på hur vår skola är. Du får tillsammans med andra elever delta i ett case, du får träffa våra elever och lärare och vi avslutar dagen med en gemensam lunch i skolans matsal. Ladda gärna upp med frågor!
Anmäl dig genom att maila: nacka@sjolinsgymnasium.se
Uppge vilket program du är intresserad av. Frågor? Ring Annelie, 08-555 862 02 eller maila på adressen ovan.

Välkommen till oss i Nacka!

Ladda fler inlägg