22 juni 2017

Tack för det här läsåret!

Vilket häftigt läsår vi haft på Sjölins Nacka! Från att ha välkomnat 125 nya förväntansfulla elever i augusti i fjol tills att vi för ett par veckor sedan sa adjö till våra kära elever i klasserna Kahlo, Kusama, Matisse och Monet. Stort Lycka till!

Nu tar vi alla ett välförtjänt lov. Skolan håller stängt under perioden 26/6-30/7.
Har ni frågor runt antagningen till åk 1 är det till gymnasieantagningen ni vänder er.

Somriga hälsningar från oss på Sjölins Nacka!

8 juni 2017

Student på Sjölins Nacka!

I morgon fredag är det äntligen dags för våra fina åk 3:or att springa ut.

Första klass kommer springa från Kunskapsgallerian till scenen i parken klockan 11:30.
Obs! kom i tid! Parkering i det runda garaget bredvid skolan samt vid Sickla köpkvarter.

Välkomna!

8 maj 2017

Besök oss gärna under omvalsperioden!

Just nu får vi många samtal och mail från elever och föräldrar som är osäkra in i det sista över sina gymnasieval. Kanske har du fått preliminärt besked att du inte kommer in på ditt förstahandsval och behöver tänka om, eller så har du börjat kika på andra skolor under våren.
Vi har inga fler öppna hus, men kontakta oss gärna för ett besök eller om du har generella frågor om gymnasiet, ring oss!

nacka@sjolinsgymnasium.se eller 08-555 862 02

Välkommen!

2 maj 2017

Sjölins Nacka

Dessvärre har det förekommit uppgifter om att Sjölins gymnasium Nacka håller öppet hus på onsdag 3/5. Detta är felaktig info och vi beklagar detta. Vill ni besöka oss är ni varmt välkomna att kontakta skolan, nacka@sjolinsgymnasium.se eller telefon 08-555 862 02 så hittar vi en tid.

Nu på fredag(5/5) har vi däremot en prova-på dag för intresserade åk 9:or mellan 9-12.
Maila på ovan mailadress eller ring för att anmäla dig. Välkommen!

25 april 2017

Kom och prova-på en dag på Sjölins Nacka!

Omvalsperioden är igång och kanske känner du dig osäker inför ditt gymnasieval.
Nu har du åter möjlighet att hänga med oss en förmiddag här på Sjölins Nacka.
Nästa fredag, 5/5 mellan 9-12 får du träffa våra elever, våra lärare och även känna på vårt arbetssätt med Case. Vi har både rektor och studievägledare på plats ifall du har
frågor inför ditt val. Du behöver anmäla dig!
Skicka ett mail med namn och gärna vilket program du är intresserad av till, nacka@sjolinsgymnasium.se

Vill du komma i kontakt med skolan? Ring Annelie, 08 555 862 02,
alternativt maila på adressen ovan.

Välkommen!

Ladda fler inlägg