25 april 2017

Öppet hus på Sjölins Kungsholmen

Nu på onsdag 26 april arrangerar vi vårens sista öppna hus för vår nya skola Sjölins Kungsholmen.
Välkommen från kl 18:00 – 20:00.
Under kvällen får du en inblick i hur det är att vara elev på Sjölins gymnasium genom att träffa våra elevambassadörer från Nacka och Södermalm. Vi visar runt och berättar om planerna för skolan som startar i augusti 2017.

Ni hittar oss i våra nya skollokaler på Sysslomansgatan 18 på Kungsholmen.

För frågor kontakta rektor Christian Lagström på 08-452 8250 alternativt mail christian.lagstrom@sjolinsgymnasium.se

Varmt välkommen!

13 januari 2017

Öppet hus på Sjölins Kungsholmen

Kommande onsdag 18/1 håller Sjölins gymnasium Kungsholmen återigen öppet hus.
Klockan 18:00 slår vi upp dörrarna och visar vår nya skola fram till 20:00.

Ni hittar oss på Sysslomansgatan på Kungsholmen.

För frågor kontakta Joakim Molander på 070-289 01 51 alternativt joakim.molander@academedia.se

Varmt välkommen!

15 november 2016

Öppet hus på Sjölins gymnasium Kungsholmen

Nu är det dags för det första Öppna Huset på Sjölins Kungsholmen – onsdagen den 16 november mellan kl 18.00-20.00 står dörrarna öppna för alla intresserade på Sysslomannagatan 18! Det kommer finnas elevambassadörer, lärare och skolledning på plats för att svara på alla era frågor och berätta om höstens upplägg.

Om du har några frågor kring skolan, eller de öppna husen, så kontakta: info@sjolinsgymnasium.se

Läs också gärna mer här!

25 oktober 2016

Tack alla ni som besökte oss på gymnasiemässan!

Vilken härlig mässa vi fick! Mängder av intressanta samtal, spännande möten och utmanande frågor. Nu ser vi fram emot att träffa er i vår rätta miljö på skolornas Öppna Hus – tiderna för dessa finns här!

Välkomna till oss, hälsar ambassadörer och personal från Sjölins Nacka, Sjölins Södermalm och  Sjölins Kungsholmen

10 maj 2016

Sjölins Kungsholmen startar i augusti 2017

Hösten 2017 slår Sjölins Kungsholmen upp portarna för elever på Ekonomiprogrammet. Ni träffar oss på gymnasiemässan 20-22 oktober. Under hösten 2016 kommer skolan också hålla öppna hus för intresserade elever i våra nya skollokaler på Sysslomannsgatan på Kungsholmen. Varmt välkommen!

Ladda fler inlägg