logo-sjolins

Sjölins Stockholm

Sjölins gymnasium präglas av ­engagerade lärare, tydliga strukturer och casemetodik. Vårt mål är att varje elev ska nå bortom sina studiemål, växa som individ och ­trivas med sig själv.

Välj skola:

Elev i klassrummet på Sjölins Gymnasium på Kungsholmen

SJÖLINS VASASTAN

Sjölins Vasastan startade hösten 2017 (tidigare Sjölins Kungsholmen). Du som elev hos Sjölins Vasastan kommer få vara med på en resa där utbildningen ligger i fokus, och där det samtidigt finns en glädje i att få vara del av något nytt där vi tillsammans skapar nya traditioner och bidrar till den kultur som kommer finnas kvar på vår skola under en lång tid framöver.

Vasastan

Receptionen på Sjölins Gymnasium i Nacka

SJÖLINS NACKA

Sjölins Nacka ligger i Sickla köpcentrum och nås på ­några minuter från Slussen, Tyresö, Värmdö och södra Stockholm med buss eller tvärbana. Ypperliga kommunikationer och närhet till kaféer, ­restauranger och butiker gör läget till det bästa i Nacka. Skolan ryms i den nybyggda Kunskapsgallerian som är ett ­campushus med trivsamma ljusa klassrum och öppna sociala ytor.

Nacka

Elever som samtalar i korridoren på Sjölins Gymnasium på södermalm

SJÖLINS SÖDERMALM

Sjölins Södermalm är vackert belägen på Söders höjder, inte långt från Mosebacke och Katarina kyrka, med Stockholms bästa utsikt och närhet till caféer, butiker och restauranger. Här kan du kombinera elitsatsning på hockey, handboll eller fotboll med fullständig gymnasieexamen (NIU). Ett anpassat schema gör att du kan träna tre förmiddagar i veckan under ledning av högt utbildade ­instruktörer.

Södermalm

Våra skolor