Sjölins Gymnasium

Öppet hus på Sjölins gymnasium i Stockholm

Under maj månad har vi öppet hus på alla våra gymnasieskolor i Stockholm. På Sjölins gymnasium är vår mål är att varje elev hos oss ska nå bortom sina studiemål, växa som individ och trivas med sig själv. Vi kombinerar beprövade framgångsfaktorer som tydliga strukturer samt tillgängliga och engagerade lärare med casemetodiken, en pedagogik med rötterna i Harvard. Läs mer om våra skolor nedan.

Välj skola:

Elever från Sjölins vasastan umgås på en trappa

SJÖLINS VASASTAN


I nybyggda Campus Vasastan ligger Sjölins Vasastan. Campuset är centralt beläget på Karlbergsvägen 77 och är Stockholms modernaste och mest klimatsmarta gymnasiecampus. Vi har helt egna lokaler och delar gemensamma utrymmen med två andra skolor, exempelvis gemensam matsal, elevcafé, bibliotek samt en takterrass.

Elever i klassrummet vänder sig om

SJÖLINS NACKA


Sjölins gymnasium i Nacka skapar tillsammans med tre andra skolor ett pulserande campus precis i gränsen mellan Stockholm och Nacka. I Kunskapsgallerians ljusa lokaler med bra klassrum och gott om ytor att mötas på finns vi precis bredvid Sickla köpcentrum.

Elever går och pratar

SJÖLINS SÖDERMALM


Sjölins gymnasium på Södermalm ligger högt upp på en klippa med utsikt över Söders takåsar. Förutom Sjölins vanliga program så kan elever som vill elitsatsa på sin sport välja NIU (Nationell Idrottsutbildning) inom fotboll, handboll och hockey. Högst upp i huset hittar du vårt skolcafé, en solig takterass samt gott om plats för studier och umgänge.

Våra skolor

Sjölins Stockholm
Vasastan
Karlbergsvägen 77, 113 35 Stockholm

Nacka
Experimentgatan 7, 131 54, Nacka

Södermalm
Sandbacksgatan 10, 116 21 Stockholm