Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Digitalt öppet hus

Välkommen till vårt digitala öppna hus! På den här sidan har vi samlat information om vår skola, så att du kan lära känna oss bättre. Läs mer om våra program, se dig om i lokalerna med hjälp av vår 3D-tur och läs intervjun med en av våra elever som berättar mer om hur det är att gå på vår skola. Vi hoppas att detta ska ge dig en klarare bild av vilka vi är och göra ditt gymnasieval lite lättare.

Våra program

Hos oss är alla program högskoleförberedande. Du kan välja Samhällsvetenskapsprogrammet, Ekonomiprogrammet eller Naturprogrammet. Nedan kan du läsa mer om vilka inriktningar vi erbjuder.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att få påminnelser inför våra öppna hus i höst och annan information om vår skola. Har du frågor om skolan, ditt gymnasieval, eller vill börja hos oss? Tveka inte att höra av dig på sodermalm@sjolinsgymnasium.se

Mariam om Sjölins Södermalm

”Våra lärare är väldigt engagerade och man känner att de bryr sig om oss. De vill att vi ska må bra och lyckas i livet och inte enbart med våra studier. Jag har fått nära relationer med lärare på skolan som jag tidigare inte upplevt.”

3D-tur

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på länken nedan för att ta en rundtur i våra lokaler.

Öppet hus

Det bästa sättet att uppleva vår skola är att besöka den! Under ett öppet hus får du träffa elever, lärare och chansen att se dig om i våra lokaler. Din trygghet är viktig för oss och därför behöver du inför ditt besök på öppet hus göra en tidsbokning. Detta för att vi behöver begränsa antalet besöksplatser.

3/12 kl. 17:30-20:00

30/1 kl. 12:00-15:00

11/2 kl. 17:30-20:00

5/5 kl. 16:30-19:00

Mer om oss!

På länken nedan hittar du mer information om oss, våra antagningsgränser och hur ett schema kan se ut på Sjölins Södermalm.

Vill du börja hos oss?

Vill du söka till vår skola eller byta ditt val av gymnasium? Bara hör av dig till oss på sodermalm@sjolinsgymnasium.se så hjälper vi dig med din ansökan. Vi vill dessutom tipsa om online-tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan få vägledning av en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Snacka med SYV här.