Digitalt öppet hus

Välkommen till vår digitala öppet hus-sida! På grund av den rådande pandemin och de nya restriktionerna ställer vi om till digitalt öppet hus den 5 maj kl. 16:30-19:00. Det öppna huset kommer att sändas via Zoom webinar, ett program som gör att ni som besökare kan se oss, men ni själva syns eller hörs inte. Du kommer att ha möjlighet att ställa frågor till oss på skolan löpande under det digitala öppna huset via Q&A-funktionen.

Ingen registrering behövs, inga särskilda förkunskaper, inget särskilt program – du kopplar upp dig på mötet genom att klicka på länken nedan, anger ditt namn och skriver in din mailadress. (för bättre bildkvalitet så ladda ner Zoom via https://zoom.us/download, men ej nödvändigt)

Såhär deltar du:
1. Klicka på länken: https://zoom.us/j/98962338237
2. 1: Om du har Zoom installerat: Tryck på ”Open Zoom Meetings” eller ”Launch Meeting”. Du kommer då att ansluta till Webinariet genom mjukvaran.
2.2: Om du inte har Zoom installerat: Tryck på ”Join from Your Browser”. Du kommer då att ansluta till Webinariet genom din webb-browser och behöver inte ladda ner någon mjukvara. Zoom funkar bäst via Google Chrome, Mozilla Firefox eller Edge. Detta fungerar likadant via din telefon. Fyll i ditt namn, fyll i din mailadress och godkänn Zooms villkor.

Klar!

Kvällens program innehåller bland annat rektorspresentation, möjlighet att träffa elever och lärare, frågestund och mer om vårt arbetssätt case!

Redan nu kan du se vår skolfilm här nedan. Kika på filmen och lär känna oss bättre helt enkelt!

Våra program

Hos oss är alla program högskoleförberedande. Du kan välja Samhällsvetenskapsprogrammet, Ekonomiprogrammet eller Naturprogrammet. Nedan kan du läsa mer om vilka inriktningar vi erbjuder.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att få påminnelser inför våra öppna hus i höst och annan information om vår skola. Har du frågor om skolan, ditt gymnasieval, eller vill börja hos oss? Tveka inte att höra av dig på sodermalm@sjolinsgymnasium.se

Mariam om Sjölins Södermalm

”Våra lärare är väldigt engagerade och man känner att de bryr sig om oss. De vill att vi ska må bra och lyckas i livet och inte enbart med våra studier. Jag har fått nära relationer med lärare på skolan som jag tidigare inte upplevt.”

3D-tur

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på länken nedan för att ta en rundtur i våra lokaler.

Mer om oss!

På länken nedan hittar du mer information om oss, våra antagningsgränser och hur ett schema kan se ut på Sjölins Södermalm.

Vill du börja hos oss?

Vill du söka till vår skola eller byta ditt val av gymnasium? Bara hör av dig till oss på sodermalm@sjolinsgymnasium.se så hjälper vi dig med din ansökan. Vi vill dessutom tipsa om online-tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan få vägledning av en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Snacka med SYV här.