Digitalt öppet hus

Digitalt öppet hus

Stanna hemma - träffa oss online!

Vi såg fram emot att träffa dig under våren, men på grund av den rådande situationen kan vi tyvärr inte anordna ett öppet hus på skolan. Därför höll vi istället ett digitalt öppet hus den 6 maj.

Hade du inte möjlighet att se vårt digitala öppet hus live, kan du ta del av vår livesändning här nedan.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att få påminnelser inför våra öppna hus i höst och annan information om vår skola. Har du frågor om skolan, ditt gymnasieval, eller vill börja hos oss? Tveka inte att höra av dig på: sodermalm@sjolinsgymnasium.se


Ta en rundtur i våra lokaler

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på länken nedan för att ta en rundtur i våra lokaler. När vi väl kan ta emot elever igen är du välkommen att besöka oss – du hittar oss på Sandbacksgatan 10.

 


Mariam om Sjölins Södermalm

”Våra lärare är väldigt engagerade och man känner att de bryr sig om oss. De vill att vi ska må bra och lyckas i livet och inte enbart med våra studier. Jag har fått nära relationer med lärare på skolan som jag tidigare inte upplevt.”

Mer om oss!

På länken nedan hittar du mer information om oss, våra antagningsgränser och hur ett schema kan se ut på Sjölins Södermalm.


Våra program

Hos oss kan du läsa de högskoleförberedande programmen Ekonomi, Natur och Samhäll. Nedan kan du läsa mer om vilka inriktningar vi erbjuder.


Vill du börja hos oss?

Vill du söka till vår skola eller byta ditt val av gymnasium? Bara hör av dig till oss på sodermalm@sjolinsgymnasium.se så hjälper vi dig med din ansökan. Vi vill dessutom tipsa om online-tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan få vägledning av en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Snacka med SYV här