logo-sjolins

Digitalt öppet hus

Välkommen till vår digitala öppet hus-sida! På den här sidan har vi samlat information om vår skola, så att du kan lära känna oss bättre. Kika på vårt inspelade digitala öppet hus, läs mer om våra program och se dig om i lokalerna med hjälp av vår 3D-tur. Vi hoppas att detta ska ge dig en klarare bild av vilka vi är och göra ditt gymnasieval lite lättare.

Kika även på vår skolfilm här nedan och hör våra elever berätta mer om skolan!

Våra program

Hos oss är alla program högskoleförberedande. Du kan välja Samhällsvetenskapsprogrammet, Ekonomiprogrammet eller Naturprogrammet. Nedan kan du läsa mer om vilka inriktningar vi erbjuder.

Elev i solen på Sjölins Gymnasium.

Klara om Sjölins Nacka

”Det är även viktigt för mig att gå på en skola där lärarna utmanar mig när det behövs och stärker mig när det behövs, så är det verkligen här.”

3D-tour

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på länken nedan för att ta en rundtur i våra lokaler.

Vill du börja hos oss?

Vill du söka till vår skola eller byta ditt val av gymnasium? Bara hör av dig till oss på madelein.envall@sjolinsgymnasium.se så hjälper vi dig med din ansökan. Vi vill dessutom tipsa om online-tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan få vägledning av en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Snacka med SYV här.