Sjölins Gymnasium

På Sjölins blir du bättre förberedd för framtiden!

Börjar du gymnasiet i höst men har inte riktigt bestämt dig ännu? På Sjölins gymnasium i Malmö kombineras hög lärarnärvaro med den väl beprövade casemetodiken. Som elev hos oss kommer du att få vara med på en resa där utbildningen ligger i fokus. Tillsammans skapar vi nya traditioner och bidrar till en kultur som kommer finnas kvar på skolan under en lång tid framöver.

Under omvalsperioden som pågår mellan den 25 april till 15 maj kan du lägga till nya, ta bort eller ändra ordningen på dina val. Om du är nöjd med ditt val behöver du inte göra något alls. Logga in på ansökningswebben via knappen nedan för att läsa mer om hur ansökningsprocessen går till och andra viktiga datum att ha koll på. Glöm inte att skicka in ditt omval i tid innan omvalsperioden stänger!

Hoppas vi ses i höst!

Till ansökningswebben

Vi flyttar till nya lokaler!

Sommaren 2023 flyttar Sjölins Malmö till nya, permanenta skollokaler i Västra Hamnen. Skolans nya adress blir Västra Varvsgatan 22 i Malmö. Här kommer elever och lärare ha havet och innerstaden som granne i nyrenoverade skollokaler som anpassats efter skolans behov och Sjölins casemetodik. Det blir bland annat ljusa, moderna klassrum, stora allmänytor för eleverna, skolmatsal, bibliotek och en skolgård.

– Vi ser verkligen fram emot att flytta in i våra nya fina skollokaler i Västra Hamnen. Här kommer vi få plats att växa och ta emot fler elever och fortsätta att utveckla vår skola, säger Therese Rosell, rektor Sjölins Malmö.

Skolan kommer vara på plats i de nya lokalerna i Västra Hamnen inför läsårsstarten i augusti 2023.

Elev, ler och tittar bort från kameran

Juel om Sjölins

 Jag läser Ekonomiprogrammet med inriktning juridik. Jag har alltid tyckt om matematik och företagande, trots att det är svårare på gymnasiet så är det fortfarande lika kul!