Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

ÖPPET HUS PÅ SJÖLINS

Vi ställer om till digitalt öppet hus!

På grund av den rådande pandemin och de nya restriktionerna ställer vi om till digitalt öppet hus den 28 januari kl. 17:30-20:00. Vi kommer sända live och även finnas tillgängliga för frågor och funderingar i chatten här på hemsidan samma datum och tid.

Har ni frågor eller funderingar är ni välkomna att höra av er till rektor Jonas Kornbrink på telefonnummer 0709-43 89 60 eller via mail:
jonas.kornbrink@sjolinsgymnasium.se

Besök gärna vår digitala öppet hus-sida för att lära känna oss bättre!

Intresseanmälan
Gör en intresseanmälan för att få inbjudningar till våra öppna hus-tillfällen och annan information som vi hoppas kan vara intressant för dig inför ditt gymnasieval.

Information med anledning av covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt AcadeMedias riktlinjer för att bromsa smittspridningen av covid-19. Våra Öppet hus kommer hållas enligt de regler och riktlinjer som finns. Håll dig uppdaterad här på vår hemsida för information om ändringar kring Öppet hus för just vår skola.

Har du några frågor inför ditt besök? Ring oss på 031-339 45 80 eller mejla till: goteborg@sjolinsgymnasium.se

Du hittar oss på Erik Dahlbergsgatan 1. Varmt välkommen!