Sjölins Gymnasium

Öppet hus

Vad roligt att du är intresserad av att besöka oss på öppet hus! Under ett öppet hus får du möjlighet att träffa lärare och elever, se våra fina lokaler och uppleva stämningen på vår skola.

Vi är en välbesökt skola och för att du ska få ut det mesta av ditt Öppet Hus-besök behöver du boka in dig, på en tid som passar dig, i formuläret på denna sida. Alla som vill besöka skolan behöver göra en separat bokning, dvs både elev och vårdnadshavare behöver boka sin plats. För att göra en till anmälan måste du ladda om detta formulär och du kan inte ange samma mailadress två gånger.

Har du några frågor? Ring oss på: 031-339 45 80 eller mejla: goteborg@sjolinsgymnasium.se

16 Nov 2023

17:30 - 20:00

6 Dec 2023

17:30 - 20:00

25 Jan 2024

17:30 - 20:00

Öppet hus

Välj dag och tid för Öppet hus

Välj en tid (du kan bara boka en tid)*

Välj en tid (du kan bara boka en tid)*

Välj en tid (du kan bara boka en tid)*

När börjar du gymnasiet?

HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

När du skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till att ta emot  program, information om öppet hus och elev för en dag, mässor, antagningen och omval, julhälsningar, sommarhälsningar, händelser, och lediga platser,och behöver lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. Du samtycker även till att personuppgifterna lagras för angivet syfte hos AcadeMedia Support AB 556568-8479.

Vi behandlar ditt förnamn, efternamn, e-post, mobilnummer, år för gymnasiestart, programval, och datum för öppet hus.

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att behandla information om webbplatstrafiken i syfte att samla statistik för utvärdering och ett långsiktigt förbättringsarbete på webbsidan samt marknadsföring kopplad till hemsidan. Du kan läsa mer i vår Cookiepolicy.

Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter såsom polisen, skatteverket eller andra myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter.

Sjölins Gymnasium AB 556375-8399, är personuppgiftsansvarig på den skola du anmält intresse till. Personuppgifterna behandlas även med stöd av den personuppgiftsbiträdena Microsoft Ireland Operations Limited, org. nr. 502052-1307, Infobip Sweden AB org. nr. 559053-5281 och Azure AB, org. nr. 556672-2236. Skolan är en del av AcadeMedia-koncernen.

Personuppgifterna kan komma att behandlas i USA, Brasilien, Kina, Indien, Vietnam, Malaysia, och Ryssland med stöd av standardavtalsklausuler.

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du har rätt att kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter vi behandlar om dig, samt för att begära rättelse eller om du vill att vi raderar uppgifterna eller avslutar marknadsföringen. Uppgifterna lagras i ett efter efter att ansökningsperioden för den sökta utbildningen är över. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. På sidan trygg.academedia.se kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter och din rätt att få tillgång till dina personuppgifter. Du hittar hela vår policy här.

Kontakt

Om du har frågor om hur dina personuppgifter hanteras kontakta AcadeMedias dataskyddsorganisation.

Om du vill göra någon av dina rättigheter gällande, använd detta formulär.