logo-sjolins

Digitalt öppet hus

Välkommen till vår digitala öppet hus-sida! På den här sidan har vi samlat information om vår skola, så att du kan lära känna oss bättre. Läs mer om våra program och läs intervjun med våra elever som berättar mer om hur det är att gå på vår skola. Vi hoppas att detta ska ge dig en klarare bild av vilka vi är och göra ditt gymnasieval lite lättare.

Våra program

Hos oss är alla program högskoleförberedande. Du kan välja Samhällsvetenskapsprogrammet, Ekonomiprogrammet eller Naturprogrammet. Nedan kan du läsa mer om vilka inriktningar vi erbjuder.

Två elever pluggar framför en skoldator på Sjölins gymnasium.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att få påminnelser inför våra öppna hus i höst och annan information om vår skola. Har du frågor om skolan, ditt gymnasieval, eller vill börja hos oss? Tveka inte att höra av dig på goteborg@sjolinsgymnasium.se

Porträtt med vatten i bakgrunden vid Sjölins Gymnasium.

Elin om Sjölins

”Jag fastnade för casemetodiken, det är den främsta anledningen till varför jag valde Sjölins. Jag besökte öppet hus och träffade elever som berättade om skolan och hur case går till.”

Vill du börja hos oss?

Vill du söka till vår skola eller byta ditt val av gymnasium? Bara hör av dig till oss på goteborg@sjolinsgymnasium.se så hjälper vi dig med din ansökan. Vi vill dessutom tipsa om online-tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan få vägledning av en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Snacka med SYV här.