7 april 2017

Unga Forskare-stipendium till Sjölinselev

21 mars 2017

Tre hockeyelever var med och tog historiskt SM-guld!

Djurgårdens damlag har bara funnits i tre år och i lördags firade laget ett historiskt första SM-guld.

Stort grattis Solveig Neunzert, Hanna Olsson och Ida Press till SM-guldet!

22 februari 2017

Tre handbollselever uttagna till blågult!

Handbollselever från Sjölins Södermalm utmärker sig! Daniela de Jong, Matilda Forsberg och Vilma Matthijs-Holmberg är alla uttagna i truppen till U19- landslagets EM-kval. Matcherna spelas 17 mars: Tjeckien (18.00), 18 mars: Österrike (15.45), 19 mars: Serbien (11.00).

Vi på Sjölins Södermalm är mycket glada och stolta. Bra jobbat och lycka till!

18 januari 2017

Sjölins gymnasium Södermalm deltar i International Philosophy Olympiad

I år deltar för första gången Sjölins gymnasium Södermalm i International Philosophy Olympiad och årets tema är Tolerans. Deltagarna skriver en uppsats utifrån valda citat på temat för den nationella uttagningen, och de som går vidare tävlar om en plats på Olympiaden i Rotterdam i Maj. Den nationella uttagningen gick av stapeln på skolan i förra veckan och Ida Jansson i åk 1, samhällsklassen Libérte, kommer att tävla för och representera vår skola. Vi är superspända och stolta! Lycka till Ida!

21 december 2016

Sjölins gymnasium Södermalm går på jullov

Nu går Sjölins gymnasium Södermalm på lite julledigt och skolan är stängd fram till den 2:a januari. Vi önskar alla våra elever och lärare ett riktigt vilsamt och trevlig jullov!

Ladda fler inlägg