1 december 2016

Några extraplatser till morgondagens prova-på!

Vi har några platser lediga till morgondagens prova-på dag 9-12.

Anmäl dig på nacka@sjolinsgymnasium.se eller ring 08-555 862 02.

Först till kvarn………..!

Välkomna!

22 november 2016

Välbesökt öppet hus!

Tack alla ni som kom och besökte oss i går. Vi fick många givande och spännande samtal med förhoppningsvis kommande elever.

Vår prova-på dag den 2 december blev direkt fulltecknad!

Vi tar nu emot anmälningar till nästa tillfälle 10 februari. Anmäl dig via, nacka@sjolinsgymnasium.se

Ni hittar Sjölins Nacka på plan 3 i Kunskapsgallerian, Sickla. Mitt emot Dieselverkstan.

Har ni frågor? 08 555 862 02

17 november 2016

Dags för nästa öppna hus i Nacka

Kommande onsdag 23/11 håller Sjölins gymnasium Nacka återigen öppet hus.
Klockan 18:00 slår vi upp dörrarna och visar vår fina skola fram till 20:00.
Besök rektorns information, gå vidare till att höra mer om Case, för att sist, men inte minst besöka vår elevstation. Under kvällen får du en bra inblick i hur det är att vara elev på Sjölins gymnasium.

Har ni frågor? 08 555 862 02 alt nacka@sjolinsgymnasium.se

15 november 2016

Skolkläder!

Har du koll på att du kan köpa skolkläder via vår webshop? Det finns många modeller och färger, påsar, datorväskor och annat kul! Titta mer här: https://daylight.merea.se/skolshop/gymnasium/sjolins-gymnasium.html

7 november 2016

Ett till Öppet hus på Sjölins Nacka!

Öppet hus och prova-på dag Sjölinsgymnasium Nacka

Med anledning av förra veckans snökaos kommer vi anordna ett
extra öppet-hus på Sjölins Nacka samt flytta fram vår första prova-på dag.

Onsdagen den 23 november håller vi  öppet hus. Du hittar oss i Kunskapsgallerian i
Sickla(mitt emot Dieselverkstan).

Vi öppnar våra dörrar klockan 18.00 och håller öppet fram till 20:00.

Under kvällen kan du mingla och träffa lärare, prata med elever och ta del av våra olika presentationer. Vår rektor Ingrid Crabo håller en presentation kl 18:15 samt 19:00. Däremellan besöker du lämpligen våra olika case stationer där vi visar hur vårt verklighetsbaserade lärande går till. Vår SYV är på plats för att svara på frågor om utbildning och behörigheter.

Nytt datum för prova-på är 2 december kl 9-12.
Du anmäler dig nedan eller vid öppet hus den 23/11.

önskar ni kontakt med skolan, nacka@sjolinsgymnasium.se alternativt 08 555 862 02.

Ladda fler inlägg