31 augusti 2016

Information angående intag till årskurs 1.

Antagning hösten 2016

Vi har just nu fullt i alla våra klasser och reserver på kö till alla program. Så fort det uppstår en plats ringer vi i tur och ordning till reserver på listan från Gymnasieantagningen. I mitten av september kan vi frångå listan, eftersom den då är inaktuell, och då kan vi ta in reserver som inte tidigare stått på listan. Om du inte är reserv redan så går det bra att skicka ett mail till nacka@sjolinsgymnasium.se med personuppgifter och kopia på betygssnittet, så hör vi av oss om det uppstår en plats.

29 augusti 2016

Föräldrarmöte åk 1

Onsdag 31 augusti kl 17:30-19:00 håller vi föräldrarmöte på plan 3 i Kunskapsgallerian, Sickla.

Varmt välkomna önskar mentorer och skolledning!

1 augusti 2016

Välkommen till Sjölins Nacka!

Ännu är det sommarlov och ni har några dagar på er att njuta av sol, bad, sovmornar och annat mysigt.

Onsdag 17/8 startar vi enligt följande:

Åk 1 upprop klockan 9:00. Vi träffas på plan 3 i Kunskapsgallerian.

Åk 2 & 3 träffas i sitt klassrum klockan 11:00

Varmt Välkomna!

25 maj 2016

Uppskattade traditioner på Sjölins Nacka

På Sjölins gymnasium Nacka gillar vi traditioner. En av de mest uppskattade är våra ”reunion-träffar”.
Vid den här tiden på året bjuder vi därför in elever som tog studenten två år tillbaka i tiden.
I går var det dags för klasserna Aung San, King, Mandela och Parks att njuta av en picknic i det vackra vädret.
Elever och lärare samlades vid Sickla sjö för mys tillsammans.
Det är så härligt att träffa er alla och få ta del av era nuvarande liv. Höra er berätta om studier, resor, arbeten och annat ni hunnit med sedan tiden på Sjölins. Lycka till i fortsättningen!

1 mars 2016

Missade du öppet hus och prova-på?

Av erfarenhet vet vi att det är svårt att hinna med att besöka alla skolor inför sitt gymnasieval. Ibland kommer man på sent att en skola känns intressant.
Vi vill självklart att alla ska få chans att se vår mysiga skola.
Skicka ett mail till Annelie på nacka@sjolinsgymnasium.se eller ring 08-555 862 02
så kommer vi överens om en tid. Har du andra frågor och funderingar kring ditt gymnasieval, hör av dig till oss.
Läs gärna vad som fick våra elever att välja Sjölins Nacka. Du hittar dem under elevintervjuer i spalten till vänster.

Välkommen hälsar ambassadörer och personal på Sjölins Nacka!

Ladda fler inlägg